Ervaringen van klanten

Op deze pagina kan u de ervaringen zien van mijn klanten. Wanneer je dat wil kan je zelf ook een ervaring toevoegen.

Zelf een ervaring toevoegen?

Om een afbeelding aan jouw bericht toe te voegen upload je eerst je foto op tinypic.com, Photobucket of Flickr. Daarna kan je de gegenereerde link toevoegen aan je bericht. Zodra je de link in jouw bericht geplakt hebt, kan je jouw ervaring posten in mijn gastenboek.

Alvast bedankt om jouw ervaring te delen!

Gastenboek

Laat hier jouw ervaring achter

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht
Uw mailadres wordt niet weergegeven
Het is mogelijk dat uw bericht pas weergegeven wordt na goedkeuring.
schutyser Marleen schutyser Marleen uit wondelgem schreef op april 14, 2017:
Lieve dierenvrienden,

3 j geleden kocht ik mijn tweede landseer "Liebe" en haar voeding was droogvoer. Ze had als pup last van hotspot en van de dierenarts en huidspecialist antibiotica gekregen en ze vertelden me dat het telkens zou terugkomen! Ik dacht dat is dan toch geen oplossing,ik moet dan toch een andere weg opgaan en kwam bij Kim terecht.
Het beste dat ik kon doen, ik zou het iedereen aanbevelen preventief werken en je hond gezond houden zodat hij tegen een stootje kan en een sterke gezondheid heeft! Sedert de opvolging en advies van Kim is de hotspot na een half jaar verdwenen, en ze is nu meer dan 3 j en gelukkig geen dierenarts meer gezien. Je haalt het er zeker uit maar met een beetje geduld. Kim heeft een hรฉรฉl goede en rijke kennis op gebied van natuurlijke genezing en het is toch de bedoeling dat we onze viervoeters die slechts kort op onze aardbol leven deze "natuurlijke" kansen niet ontnemen....
Ze heeft me ook geholpen via de telefoon en dat verdient zeker een heel goede reclame!!
Iemand die dit opvolgt vermijdt onnodige consultaties, medicatie en zorgen!!
xxMarleen
Ellen Ellen uit Deurne schreef op februari 26, 2017:


Kim leerde ik kennen,net op het punt dat mijn Da niet meer wist wat te doen met kiyomi
Kiyomi heeft op 6 weken slokdarmverlamming gekregen bij de fokster.
Op dat moment had ze mij al uitgekozen. Dus op mijn beurt koos ik zonder nadenken ook voor haar. Ze is verbonden met me,ik ziek ,zij ziek. Ik gestrest. Zij niet in haar nopjes. Ik noem haar mijn zielsmeisje!!!
Mijn schaduw
Zot geweld met een doorzettingsvermogen om u tegen te zeggen
2 jaar heb ik gesukkeld met haar. Op en af ab kuren maar deze hielpen na enige tijd niet meer. En een opname zijn we gestart bij Kim.
Ze is stabiel. Eet vrij goed. Is het vrolijkste hondje met af en toe een dipje. Ze geniet te volle met haar 2 dikste vrienden lagun en Yuna
Ze mag heel oud worden
Een veer glijdt in je hand.
Een weerspiegeling van je eigen ik
Wandelend een pad vol wortels
She s me and i m her!
Ellen,x
Carline Carline uit Ledegem schreef op augustus 14, 2016:
Toen mijn pa maar niet herstelde van een zware operatie, en de ene complicatie na de andere kreeg, heb ik ten einde raad Kim ingeschakeld voor een healing op afstand.

Ik had er weinig vertrouwen in, maar ik dacht: "Baat het niet, dan schaadt het niet". Kort na de healing kwam ik bij mijn ouders, en mijn ma zei in paniek: "ik weet niet wat er is met je pa, ik denk dat zijn antidepressiva eindelijk beginnen te werken, hij is al bijna de hele voormiddag weg met de auto en ik ben doodongerust." Kwam hij plots thuis aan, was al ergens op de koffie geweest, terwijl ie al maanden nauwelijks meer op zijn benen kon staan en pas voor de tweede keer weer met de auto reed.

Vorige week nog een bloedonderzoek laten doen, en de dokter was stomverbaasd dat alle waarden zo sterk verbeterd waren. "Het is een mirakel", zei de dokter. Hij zou eens moeten weten... ๐Ÿ™‚
Daisy Van Praet Daisy Van Praet schreef op juni 19, 2016:
Als ik aan Kim denk, dan denk ik aan: verbondenheid, warmte, zorgzaamheid, aandachtig, verheven en geรซngageerd. Dat is zij niet alleen als mens, maar ook professioneel!

Had ik Kim niet leren kennen, dan was ik mijn hondje allang kwijt! Waar de natuurlijke geneeskunde faalt is zij de reddende engel! Ze kijkt en voelt dieper dan wie ook. En wanneer de oplossing niet voor de hand ligt zoekt Kim duchtig verder tot de genezing komt en het leven weer zijn roze bril opzet.
Kim zal voor veel mensen en dieren, die er een lange weg op hebben zitten of ten einde raad zijn, een opluchting en een geschenk zijn! Dat is ze alvast voor mij!
Ik ben ongelofelijk dankbaar dat zij op mijn pad verscheen! We hebben meer Kimโ€™s nodig! ๐Ÿ™‚
De Kolonel & Daisy.
admin admin uit Sprundel schreef op mei 21, 2016:
Onze mini shetland ponyโ€™s

Kim is Natuurgeneeskundige in hart en nieren. Op haar eigen bescheiden wijze brengt zij haar kennis over aan de mensen die ervoor openstaan. Ze heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een heel kundig therapeute met een schat aan kennis. Kim geneest dieren op een veilige en natuurlijke manier. Het had allemaal heel anders kunnen lopen voor onze mini shetland ponyโ€™s als we ons bewust geweest waren van de gevaren van chemische pijnstillers.

In juni 2013 verloren we onze 8 jarige mini shetlander Beauty nadat ze een kuur had gehad van Equipalazone. We hadden er een dierenarts bijgehaald omdat ze al een paar weken een beetje stijf liep en we wilden een diagnose. De diagnose was hoefbevangenheid, maar het leek allemaal nog wel mee te vallen. Ze ging nog de hele dag met de andere ponyโ€™s mee en had nog voldoende levenslust. De Dierenarts zei me vol overtuiging โ€œwe gaan haar helpenโ€ en hij gaf me een kuur van Equipalazone (phenylbutazone). We hadden dit ooit aan een KWPN-er gegeven en zij kon er goed tegen, dus dacht ik dat het niet zoveel kwaad kon voor een paar dagen. Helaas ging het al snel bergafwaarts met onze pony. Z ging niet meer met de andere ponyโ€™s mee en wilde ook niet of nauwelijks meer eten. Na 10 dagen raakte ze in een shock en stierf ze onmiddellijk. Toen ik Kim later vertelde wat er gebeurd was, was zij degene die mij vertelde waarom ze zo snel gestorven was. Shetland ponyโ€™s kunnen helemaal niet tegen chemische pijnstillers als Equipalazone. Er kunnen allerlei complicaties optreden waardoor ze zeer snel sterven. Ik heb de dierenarts wel ingelicht om hen bewust te maken van de gevaren van Equipalazone bij Mini shetland ponyโ€™s, maar helaas wilden ze er niet van weten. Volgens hen had ze een hartstilstand gehad en had het niets met de Equipalazone te maken. Het wordt dus in Nederland nog steeds voorgeschreven aan shetlanders met alle gevolgen van dien. Mocht Kim het ons niet verteld hebben dan hadden wij ook nooit de doodsoorzaak geweten van onze pony.

In juni 2014 kreeg onze 9 jarige mini merrie Eefje een mooi hengstveulen. We waren erg blij met dit mooie stel. Helaas sloeg het noodlot na 2 en een halve week toe. Onze merrie kreeg koliek. We hebben haar met het veulen naar een dierenhospitaal vervoerd waar we ze een dag later hebben laten opereren omdat de koliek aan bleef houden. De verstopping in de dikke darm werd eruit gehaald en het zag er allemaal heel gunstig uit. Ze moest nog wel 10 dagen blijven voor de nabehandeling. De darmen moesten eerst goed terug op gang komen alvorens ze weer normale hoeveelheden mocht gaan eten. Het duurde echter 2,5 dag voordat de eerste mest kwam en zodoende kreeg ze de heel weinig eten de eerste dagen na de operatie. Ook het veulen dronk nog steeds bij haar, dus ging al haar energie naar de melkproductie en het veulen. Ze gaven haar dagelijks medicatie waaronder achteraf gebleken de pijnstiller Metacam. Na 10 dagen mocht ze eindelijk mee naar huis. Thuisgekomen was ze erg lusteloos en ze at niet of nauwelijks. De alarmbellen begonnen bij ons al te rinkelen. Het zou toch niet weer.. Na overleg met de dierenarts zijn we met haar terug gereden naar het dierenhospitaal. Hier werd bloedonderzoek gedaan en het bleek dat ze hyperlipidemie had in een vergevorderd stadium. Ze konden niets meer voor haar doen behalve haar in te laten slapen. Dit gebeurde dan ook een dag later in eigen stal tot ons grote verdriet.

Tijdens de opname had ik meerdere malen contact met Kim en zij waarschuwde ons nog zo voor de gevaren van het laten vasten en voor alle medicatie. Helaas stonden wij machteloos omdat ze we er geen zicht op hadden wat er in het dierenhospitaal precies gebeurde en wat ze kreeg toegediend. We leefden echt tussen hoop en vrees en helaas werd onze vrees ook werkelijkheid. Shetland ponyโ€™s worden door dierenartsen als paarden beschouwd en worden als zodanig behandeld. Echter ze zijn veel gevoeliger voor medicatie en raken ze snel vergiftigd. Kim heeft ons heel goed bijgestaan en meegeleefd, maar ook zij stond hierin machteloos.

Kim heeft ons nu vele tips gegeven om koliek en hoefbevangenheid te voorkomen. Het gaat erg goed met het veulen en met onze overige 4 shetlanders. Een andere merrie heeft al heel snel de zorg voor het veulen overgenomen. Met wat extra zorg, gezonde voeding, kruiden e.d. en voldoende beweging zien we hoe onze dieren steeds gelukkiger en gezonder worden.

Kim, bedankt voor je geweldige steun in moeilijke tijden en voor de goede
adviezen die je ons gegeven hebt.

Nanny, Sprundel
admin admin schreef op mei 21, 2016:
Wat ik graag wil delen aan jou en aan iedereen die het horen wil:
Dat je een fantastische vrouw bent, je leeft je in, en hebt veel begrip, je staat open voor wat de ander te zeggen heeft, je luistert en dringt jezelf niet op.
Je deelt wel hoe het voor jou voelt en hoe jij ernaar kijkt en dan kan je daar zelf voor kiezen of je er iets mee doet!
Verder vond ik het geweldig hoe zuiver je met je biotenser omgaat en hem zelf niet beรฏnvloed.
Dus ja, go on zou ik zeggen, t voelt goed en zuiver, wat voor mij en in deze tijden heel belangrijk is vind ik .
warme hartgroet en t allerbeste namaste rietje
admin admin uit Kalmthout schreef op mei 21, 2016:
Reeds 2 maal heb ik een behandeling bij Kim genoten, zeg maar:

1ยฐ Telepathie en reading sessie van op afstand: ik heb daarover daarna schriftelijk voorlichting en adviezen gekregen, wat daarin vermeld stond , kwam mij zeer geloofwaardig over, temeer daar ik zelf intuitief bezig ben en sommige dingen beter ging begrijpen. Kim kan wel de problemen aanduiden, zowel fysiek als emotioneel, je krijgt daardoor het gevoel dat iemand je begrijpt en door de adviezen ga je zelf beter beseffen waar je mee zit: het was echt wel verwonderlijk, ik heb dan ook de natuurmedicijnen hun werk laten doen en voel nog steeds de in- en uitwerking van de hele behandeling zeker als ik er aan terug denk.

2ยฐ Healing: het moment kon niet beter zijn, want de vermoeidheid zat me toen op de hielen! De behandeling was heel sereen begeleid met sfeervolle muziek. Gewoon ontspannen liggen, nietsdoen en vanuit haar handen komt als vanzelf de voedende energie die je lichaam nodig heeft. Kim geeft elke chakra een beurt, beginnende met de kruinchakra, naarmate er meer chakraโ€™s een behandeling ondergaan, had ik het gevoel dat de energie zich verdubbelde. Mijn vermoeidheid verdween waardoor ik weer in balans kwam en fit werd. Goed voor het lichaam, maar ook emotioneel en mentaal droeg ik er de vruchten van, blijheid , spontaniteit, opgewektheid: je kan er daarna nog weken van genieten!

Rik D. te Kalmthout
admin admin schreef op mei 21, 2016:
In 2005 was het onmogelijk voor onze hond Peca haar muil te openen. Er was een soort klem op haar kaakspieren. Ze kon dan ook amper eten. Er werden rรถntgenopnamen gemaakt van hoofd en haar kaakgewrichten. Er werden geen letsels of breuken vastgesteld. Wat nu?? Onze dierenarts adviseerde cortisone omwille van een mogelijke auto-immuunziekte met aantasting van de kaakspieren. Peca was toen nog maar 8 jaar oud en zou haar verdere leven cortisone moeten nemen. Ik bleef niet bij de pakken zitten en zocht naar een complementaire therapie. Ik had het adreskaartje van Kim vroeger ergens meegenomen en besloot haar te contacteren. We gingen bij haar langs.Na onderzoek concludeerde Kim dat de problematiek van de kaakspieren een mogelijks gevolg kon zijn van een toegediend rabiesvaccin. Er werd overgegaan tot het desensibiliseren van het rabiesvaccin door midddel van homeopathie bereid door de apotheek. Dit moest stipt toegediend worden. Na twee dagen vond ik de toestand van Peca achteruitgaan. De โ€œkaakklemโ€ werd iets erger en belde Kim op. Kim vroeg me op de therapie toch verder te zetten de volgende 24 u en haar goed op te volgen. Indien er geen verbetering zou zijn zou de cortisone terug opgestart worden. Met een bang hart zetten we de therapie verder. De toestand werd niet slechter en na 24 uur trad er een duidelijke verbetering op. Peca werd nooit meer gevacineerd en steeds op natuurlijke wijze behandeld. Op 10 december 2012 is ze overleden. Tot op de hoge leeftijd van 16,5 jaar was ze heel levenslustig en fit. Goede voeding met soms voedingssupplementen als aanvulling hebben haar altijd een fitheid gegeven tot op haar laatste levensdag!!!(zie fotoโ€™s laatste levensdagen)
Peca was echt een bewijs dat goede voeding en natuurgeneeskundige therapie een dier gezondheid en een lang fit leven brengt.

Bedankt Kim!

admin admin schreef op mei 21, 2016:
Zabber



Zabber was een fantastische energieke hond. Kim heeft ons altijd goed begeleid vanaf Zabber klein was. Door de juiste voeding en kruiden was Zabber kerngezond tot enkele weken voor haar dood.

Ook in het proces dat aan haar dood vooraf ging heeft Kim me bijgestaan in deze moeilijke periode. De readings op afstand hebben ervoor gezorgd dat zij op het juiste moment heeft aangegeven wanneer Zabber er klaar voor was om naar het licht te gaan. Dankzij de goede begeleiding verliep het rouwproces ook minder zwaar voor mezelf en mijn gezin. Ik ben nog elke dag dankbaar dat het allemaal zo sereen en liefdevol is verlopen. Enkele maanden later hebben we dan een lief verwaarloosd poesje uit het asiel gehaald. Kim heeft Manu er ook mee bovenop geholpen. Haar doffe, schilferige pels is verdwenen en ze zit nu op een normaal lichaamsgewicht. Ook toen ze vorige winter ziek was heeft Kim haar met de juiste natuurlijke middeltjes snel doen genezen. Haar immuniteit wordt nu ook ondersteund en al haar wratjes zijn al verdwenen. Ze is nu een gezonde en gelukkige poes! Bedankt Kim voor je altijd aanwezige raad en steun voor mezelf en mijn huisdieren.

Marjolein