Natuurlijk voor dieren!

Heeft je dier last van allergieën, huidproblemen, angsten, bewegingsproblematieken of blessures?

Ernstige chronische kwalen? Zit je dier niet goed in zijn vel? Bij alle soorten emotionele problemen kan ik je dier helpen aan de hand van bloesemtherapie/ celzouten/ healing etc..

Of wil je gewoon een betere band met je dier verkrijgen door hem of haar beter te begrijpen?  Heb je vragen naar jouw dier toe waarom hij of zij dat gedrag vertoont?

Hier een waaier van de natuurlijke therapieën die ik gebruik:

 

Orthomoleculaire therapie

orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire geneeskunde, ook wel orthomoleculaire therapie is een alternatieve behandelwijze. De basis is dat gebruikgemaakt wordt van zogenoemde optimale concentraties voedingsstoffen. Dit kunnen vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren zijn.

Lees meer

Bloesemtherapie

Bij dieren kan er probleemgedrag ontstaan. Bij ernstige verstoringen kunnen er ook lichamelijke problemen ontstaan.
Dieren kunnen niet praten met hun baasjes over wat ze voelen. Ik gebruik daarom allerlei technieken om de juiste bloesems uit te kiezen voor uw dier.

Lees meer

Homeopathie

Homeopathie

Homeopathie is een natuurlijke en wetenschappelijke geneeswijze. De grondlegger ervan is Samuel Hahnemann. Hij was arts en scheikundige. In de tweede helft van de achttiende eeuw ontdekte hij een belangrijke natuurwet.

Lees meer

Voedingsadviezen

voedingsadviezen

Uiteraard spreekt het voor zich dat de basis van gezond zijn, gezonde voeding is. Er zijn heel veel verschillende soorten van voeding voor ons huisdier. Zoveel dat je door de bomen het bos niet meer weet te vinden.

Lees meer

Aromatherapie

aromatherapie

Aromatherapie is gebaseerd op etherische oliën.  De etherische olie kunnen we uitwendig en inwendig gebruiken met verschillende doelen.

Lees meer

Kruiden

kruiden

Kruiden en mensen horen bij elkaar. Mensen gebruiken al eeuwenlang kruiden. Voor het koken, medicinaal en voor de gezondheid. Maar ook in schoonmaakmiddelen, in parfums en als geurmiddel.

Lees meer

 

Healing

healing

Healing biedt je een ruime waaier aan tools om de lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid te versterken. Je erkent je persoonlijke kracht.Je leert te vertrouwen op intuïtieve ingevingen.

Lees meer

Reading

reading

Echte telepathie is een vorm van heilzame communicatie van wezen tot wezen. Het is geen gedachtenlezen! Telepathie gaat veel verder dan de vluchtige gedachten en gevoelens. Telepathie gaat recht naar de essentie.

Lees meer

Celzouten

Celzouten

Celzouten zijn minerale zouten zoals deze in het lichaam voorkomen. Er zijn 27 celzouten. Deze zijn belangrijk zijn voor het functioneren en de bouw van het lichaam.

Lees meer