Voor mensen

De veranderende samenleving

Wij, mensen, krijgen in toenemende mate te maken met chronische ziekten. Deze ziekten houden verband houden met ons dagelijkse manier van leven. De druk van de maatschappij wordt alsmaar hoger. We worden ook steeds vaker blootgesteld aan lichaamsvreemde stoffen. Denk maar aan vaccinaties, reguliere medicijnen, allerlei toevoegingen in onze voeding, zoals conserveermiddelen en pesticiden.

Ook voor kinderen

Steeds meer kinderen reageren over gevoelig, zowel lichamelijk als emotioneel.  Ze hebben bijvoorbeeld te maken met allerlei problemen op school, maar krijgen ook meer en meer fysieke klachten. Hierdoor is het voor hen belangrijk om de goede begeleiding te krijgen op de dag van vandaag.

Ik begeleid jouw kind op een spelenderwijze manier aan de hand van bloesems, door kaartjes te trekken, edelstenen te kiezen, aromageurtjes op te snuiven, met jou als ouder te praten, om zo te kijken wat er werkelijk aan de hand is met jouw lieveling. Ook worden er voedingsadviezen gegeven en energetisch advies.

De volgende natuurlijke therapieën die ik gebruik: (maak je geen zorgen over de keuze, dat doe ik voor jou tijdens het consult!)

Werkwijze Natuurlijke therapieën Prijzen

mensen