De praktijk: Natural Health Care

Bij mij op de praktijk kan je met allerlei klachten terecht. Denk aan kleine kwaaltjes maar zeker ook aan chronische ziekten zoals : burn/out, cvs, fibromyalgie, lupus. Al deze ziekten kunnen in goede banen begeleid worden door orthomoleculaire geneeskunde, voeding en zoveel meer!  Maar ook vage klachten, waar de reguliere geneeskunde geen raad mee weet.

Natuurgeneeskunde werkt niet symptomatisch. Alles wordt holistisch (als een geheel bekeken), zowel fysiek, emotioneel als energetisch.

U komt met uw klacht (en ) naar de praktijk en na de consultatie reik ik voor u de geschikte natuurlijke therapieën aan.

Voor een klein kwaaltje kan u een half uur consultatie boeken maar voor allerlei andere problematieken boekt u best een uur consultatie.

Erken je je bijvoorbeeld. in de volgende klachten?

Ben je vaak moe? Uitgeput? Weet je niet welke richting je met je leven uit moet? Heb je last van allerlei gemoedstoestanden die je leven overheersen? Kom je ergens niet uit emotioneel? Wil je je volledig potentieel nastreven? Je gezondheid verbeteren? Heb je een zwakke immuniteit? Veel last van spierpijnen en gewrichtspijnen? Depressieve gevoelens? Allergieën? Huidproblemen?  Stress? Ben je overgevoelig? Zit je in een transformatie periode en heb je energetische begeleiding nodig?

Ik bied de volgende natuurlijke therapieën aan:

Celzouten

Celzouten

Celzouten zijn minerale zouten zoals deze in het lichaam voorkomen. Er zijn 27 celzouten, die belangrijk zijn voor het functioneren en de bouw van het lichaam.

Lees meer

Voedingsadviezen

Voedingsadviezen

Uiteraard spreekt het voor zich dat de basis van gezond zijn, gezonde voeding is. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende stromingen van ‘diëten’ binnen de voeding dat je door de bomen het bos niet meer weet te vinden.

Lees meer

Homeopathie

Homeopathie

Homeopathie is een natuurlijke en wetenschappelijke geneeswijze. De grondlegger ervan is Samuel Hahnemann. Hij was arts en scheikundige. In de tweede helft van de achttiende eeuw ontdekte hij een belangrijke natuurwet.

Lees meer

Healing

Healing

Healing biedt je een ruime waaier aan tools om de lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid te versterken. Je erkent je persoonlijke kracht en leert te vertrouwen op intuïtieve ingevingen.

Lees meer

Reading

reading

Echte telepathie is een vorm van heilzame communicatie van wezen tot wezen; het is geen gedachtenlezen! Telepathie gaat veel verder dan de vluchtige en wispelturige gedachten en gevoelens; telepathie gaat recht naar de essentie.

Lees meer

Orthomoleculaire therapie (KPNI)

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire geneeskunde, ook wel orthomoleculaire therapie is een alternatieve behandelwijze. De basis is dat gebruikgemaakt wordt van zogenoemde optimale concentraties voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren en essentiële vetzuren.

Lees meer

Kruiden

Natuurlijke kruidentherapie

Kruiden en mensen horen bij elkaar. Mensen gebruiken al eeuwenlang kruiden, voor het koken, medicinaal en voor de gezondheid, in schoonmaakmiddelen, in parfums, als geurmiddel, crèmes, zalven en ga zo maar door.

Lees meer

PSYCH-K

PSYCH K

Door PSYCH-K kan je laten zien wie je echt bent en alles wat dit verhindert, eenvoudigweg transformeren. Of je nu last hebt van faalangst, spreken in het openbaar, gebrek aan zelfvertrouwen, brekende relaties, vermoeidheid, gebrek aan vreugde,… ieder probleem is op je eigen tempo aan te pakken.

Lees meer

Bloesemtherapie

Bij mensen en kinderen kan bloesemtherapie je echt meer inzicht geven in je problematieken en zo subtiel worden opgelost. Bloesems werken zeer zacht in op de buitenste lagen van je aura, zodat ook de oorzaak van het probleem wordt aangepakt.

Lees meer